Turizmi dhe rekreacion në Rusi, tours në Rusi.

Turizmi dhe rekreacion në Rusi, tours në Rusi.

Federata Ruse eshte nje shtet ne veri te Euroazise dhe perbehet nga 83 subjekte federale. Cdo subjekt ka veteqeverisjen e vete. Rusia eshte shteti me i madh ne bote per nga siperfaqja dhe i nente ne bote nga popullsia. Ne territorin e saj jetojne 180 popuj, te cilet flasin me shume se 100 gjuhe dhe dialekte. 92% e popullsise Ruse flet gjuhen ruse. 

Rusia ka rezervat me te medha boterore te mineraleve dhe energjise, e cila konsiderohet superfuqi e energjise. Gjithashtu ka edhe rezervat me te medha te pyejeve, kurse liqenet e saj perbejne ¼ e ujerave te embla te botes. 

Rusia eshte nje liber perrallor, ku i fal cdokujt  dicka te vecante, mbreslenese dhe te paharrueshme. 

Eshte nje shtet me histori dhe kulture te pasur. Per te shijuar bukurine mahnitese te Moskes dhe Shen Petersburgut, kompania jone “Albania Outlook” Sh.p.k ju jep mundsi per t’i njohur. Gjithashtu ju keni mundsine te njiheni nje bote magjepese edhe ne qytetet e tjera te Rusise. 

Per te shijuar bukurine e cdo qyteti, ju mund te udhetoni nepermjet paketave turistike qe kompania jone ofron. Ju do te keni mundesine te sodisni ndertesat historike dhe mahnitese ne stilin barok, do te vizitoni muzeume te ndryshme dhe teatre, monumentet arkitektonike dhe do te njiheni me kulturen dhe traditen ruse.

Kompania jone do t’ju ndihmoje per te organizuar ture  te paharrueshme ne Rusi, qe i pershtaten interesave dhe deshirave tuaja.

Per marrjen e nje ftese per shtetasit shqipetar ne Federaten Ruse, ju lutem telefononi: Tel.: +355 51 445 201 Mob:. +355 666 596 222

Albanianews.ru новости Албании на русском языке

Рекомендуем почитать об Албании